افزونه های سئو کاربردی

معرفی و دانلود بهترین افزونه سئو برای وردپرس 18 افزونه مهم

یک افزونه همه فن حریف است که به شما کمک می‌کند بدون یادگیری اصطلاحات تخصصی سئو، سایت خود را سئو کنید. راه‌اندازی آن بسیار ساده بوده و به‌طور خودکار به شما کمک می‌کند بهترین تنظیمات سئو را برای کسب‌وکار خود انتخاب کنید. یواست سئو یک افزونه رایگان است که تقریبا هر چیزی که برای بهبود سئوی وبسایتتان به آن احتیاج دارید را در اختیارتان قرار می‌دهد. انجام سئو داخلی وبسایت هم مانند هر کار دیگری، با استفاده از ابزار راحت‌تر است. یکی از ابزارهایی که می‌تواند در مسیر سئوی وبسایتمان به ما کمک کند، افزونه‌های سئوی وردپرسی هستند.

این افزونه وردپرس نسخه AMP سایت را ساخته و برای معرفی در نتایج جست‌وجوی گوگل در پلتفرم موبایل عرضه می‌کند. با کمک این افزونه می‌توانید سرعت سایت خود را در نسخه موبایل افزایش داده و در نتایج سئوی موبایل رتبه‌های بالاتری بگیرید. افزونه وردپرسی All In One Schema.org Rich Snippets رایگان امکان ایجاد یک ریچ اسنیپت جذاب از داده‌های ساختاریافته صفحات سایت را در نتایج جستجوی گوگل، یاهو و بینگ فراهم می‌کند. بدین ترتیب شما متمایز از رقبا نشان داده می‌شوید و درنتیجه نرخ کلیک (CTR) سایتتان افزایش می‌یابد. افزونه All In One Schema.org Rich Snippets شامل انواع مختلفی از اسکیما مانند نقد و بررسی‌ها، رویدادها، افراد، محصولات، دستور پخت، برنامه‌های نرم‌افزاری، ویدئو و مقالات می‌گردد.

اینکار به شما کمک می‌کند تا دید کلی از هدینگ‌های صفحه داشته و درست بودن و ترتیب هدینگ‌ها را بررسی کنید. SEOPress از نظر امکانات و ویژگی‌ها با دیگر افزونه‌های برتر سئو وردپرس کاملاً قابل مقایسه است. به خصوص نسخه پولی این افزونه که نسبت به سایر افزونه‌های سئو قیمت مقرون‌به‌صرفه‌تری دارد و امکانات گسترده‌ای را ارائه می‌دهد. SEOPress انتخابی مناسب برای بهینه‌سازی سئوی وب‌سایت و افزایش ترافیک ارگانیک است. پیدا کردن یک هاست خوب برای وبسایت وردپرسی، مؤثرترین راه برای افزایش سرعت سایت و بهتر شدن رنکینگ آن در موتورهای جستجوگر می‌باشد.

افزونه SEO Pro کاملا مشابه افزونه SEO Meta in 1-Click بوده و در همان دسته‌بندی قرار می‌گیرد. علاوه بر قابلیت‌های افزونه قبلی، نمایش کد وضعیت صفحه (HTTP Status Code) که به تشخیص راحت صفحات ریدایرکت شده و تشخیص زنجیره ریدایرکت (در صورت وجود) کمک می‌کند، از ویژگی‌های کاربردی افزونه SEO Pro است. افکت گذاری تصاویر در وردپرس یکی از بهترین روش‌ها برای زیباتر و جذاب‌تر کردن سایت شما است. استفاده از افزونه‌های متنوع و روش‌های مختلف مانند کدنویسی CSS یا پلاگین‌های صفحه ساز می‌تواند به شما کمک کند تا تصاویر سایت خود را به شکلی متفاوت و پویا به نمایش بگذارید. با رعایت نکات کاربردی، می‌توانید تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان سایت خود فراهم کنید و سایت خود را از دیگر سایت‌ها متمایز کنید. همان‌طور که می‌دانید، موتورهای جستجو یکی از اصلی‌ترین منابع ترافیک برای بسیاری از وب‌سایت‌ها به شمار می‌روند.

نوشتن مقاله در با SEO Squirrly مانند آن است که یک متخصص سئو متن را برای شما می‌خواند. The SEO Framework برای کسانی که می‌خواهند یک افزونه  سبک و سریع داشته باشند که تبلیغی در آن نمایش داده نشود، مناسب است. این افزونه  بعضی از امکانات خرد و جزئی را در خود ندارد، در عوض بر روی ویژگی‌هایی که باعث بالا رفتن سرعت سایت می‌شود کار کرده است. معمولا از The SEO Framework به عنوان بهترین جایگزین برای افزونه ‌های Yoast SEO و All in One SEO Pack یاد می‌شود. در این افزونه  بیشتر بر روی ویژگی‌های بصری سئو تمرکز شده است؛ هر چند قابلیت‌های زیادی برای کار کردن با کلیدواژه‌ها را هم داراست. در بهترین حالت باید در مدت زمان کم با حجم کم و کیفیت بالا به نمایش درآیند و این فعل توسط افزونه wp smush pro قابل اجراست.

WP Rocket یکی از افزونه‌های بهینه‌سازی سرعت وبسایت است که به شما کمک می‌کند تا با استفاده از کش و بهینه‌سازی‌های مختلف، سرعت بارگذاری وبسایت خود را بهبود بخشید. Akismet یکی دیگر از افزونه‌های بسیار مهم وردپرس است که به شما کمک می‌کند تا با مدیریت کامنت‌های اسپم و ناخواسته در وبسایتتان، امنیت و تمیزی را حفظ کنید. با استفاده از سیمیلاروب، می‌توانید داده‌های جغرافیایی بازدیدکنندگان سایت خود را مشاهده کنید. این اطلاعات به شما نشان می‌دهد که کاربران سایت شما از کدام کشورها یا مناطق جغرافیایی وارد می‌شوند. همچنین، اطلاعات دموگرافی مانند سن، جنسیت و علایق کاربران در اختیار شما قرار می‌گیرد که می‌تواند در بهبود تبلیغات و استراتژی‌های محتوایی کمک کند.

در این افزونه همچنین وضعیت لینک های ورودی و خروجی داخلی صفحات نمایش داده می شود که کاربرد زیادی در سئو دارد. افزونه DPPP می‌تواند با حل این مشکل سرعت سایت را تا حد خوبی افزایش دهد. اگر سایت شما دارای افزونه‌های زیادی است، استفاده از این افزونه را مد نظر قرار دهید. به عنوان مثال، افزونه‌ای که برای بخش فروشگاه وردپرسی نصب شده، لزومی ندارد که در صفحه اصلی و صفحه مقالات وبلاگ هم فعال باشد. یکی از نکاتی که میتواند در کاهش رتبه سئو سایت شما نقش مهمی داشته باشد، وجود لینک های شکسته است.

افزونه All In One SEO Pack دومین افزونه محبوب در بین افزونه‌های سئو وردپرس می‌باشد. این افزونه که امتیاز بالایی را از طرف کاربران خود دریافت کرده همیشه به‌عنوان رقیب بهترین افزونه سئو وردپرس یعنی Yoast SEO تلقی می‌شود. این افزونه بیشترین نصب را در بین افزونه‌های محبوب سئو دارد و طبق نظر کاربران امتیاز قابل‌توجه 4.9 از 5 را گرفته است. محبوبیت افزونه Yoast SEO به خاطر نصب و تنظیمات راحت آن و همچنین قابلیت‌های فراوان آن است. افزونه Yoast و Moz جز ابزارهایی هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید تولید محتوا بهتری داشته باشید.

به همین دلیل بسیار مهم است که این پیوندهای شکسته را پیدا و اصلاح کنید، هم لینک های داخلی شکسته و هم لینکهای خارجی. یکی از بهترین ابزارهایی که می‌تواند تمامی کلمات کلیدی کسب و کارتان را در اختیارتان قرار دهد، بی‌شک همین ابزار است. شما باید برای تولید محتوا بدانید که اطراف کسب و کارتان چه می‌گذرد و باید به چه کلماتی توجه کنید. زمانی که تمامی کلمات مهم کسب و کارتان را بشناسید، قطعا می‌توانید پیرامون هر کدام محتوای حرفه‌ای تولید کرده و درصد موفقیت خود را به میزان زیادی افزایش دهید. یکی دیگر از افزونه‌های بهینه‌سازی سایت وردپرسی با یک میلیون نصب فعال Autoptimize یا بهینه‌ساز خودکار است. این افزونه با فشرده‌سازی و ترکیب فایل‌های کدنویسی سایت می‌تواند تعداد درخواست‌های سرور را کاهش دهد.

هیچ تفاوتی ندارد که شما چند بار در طول روز بخواهید از این ابزار استفاده کنید و اطلاعات خود را از رفتار کاربران به دست بیاورید. خوشبختانه هیچ محدودیتی از این نظر در این نرم‌افزار وجود ندارد و شما می‌توانید هر بار که بخواهید، بازدیدهای خود را بیشتر کنید. تجربه شخصی من استفاده از MOZ و  Semrush تیت همچننی یک حساب رایگان ahref و اکستنشن keywords everywhere است. در صورتی که بخواهید از ترندها هم مطلع شوید کلمات کلیدتان را در گوگل ترند سرچ کنید. به یکی از فایل‌های مهم سایت رسیدیم که یک اشتباه در آن می‌تواند سایت شما را برفنا دهد! با استفاده از سایت Robots.txt Generator می‌توانید صفحاتی که کرالر‌ها اجازه دسترسی دارند را مشخص کنید و فایل Robots.txt را ایجاد و دانلود کنید.

افزونه WP-Parsi Permalink Translator یکی از بهترین گزینه‌ها برای انجام این کار است و به شما کمک می‌کند تا به راحتی سایت خود را برای کاربران جهانی قابل دسترس کنید. چنانچه سایت شما از سرعت خوبی در بارگذاری برخوردار نباشد قطعا مخاطب‌ها را فراری می‌دهید. افزونه حرفه‌ای wp rocket دقیقا به همین هدف زده و با ارائه ابزارهای متعدد کمک می‌کند تا عملکرد و سرعت سایت خود را بهبود بخشیده و تجربه کاربری را به حداکثر برسانید. این افزونه امکان بهینه‌سازی تصاویر، کش، فشرده‌سازی فایل‌ها و بهبود تاخیرهای بارگذاری را به ما می‌دهد. Yoast SEO یکی از محبوب‌ترین و حرفه‌ای‌ترین افزونه‌ سئو برای بهینه سازی محتوا و محصولات ووکامرس است که از آن می‌توانید در وبسایت‌های وردپرسی استفاده کنید. این افزونه سال‌ها از بهترین ابزارهای سئوی وردپرس شناخته می‌شود و با ارائه راهنمایی‌ها ، پیشنهادها و راهکارهای مناسب می‌تواند رتبه سئوی وبسایت شما در موتورهای جستجو نظیر گوگل، یاهو، بینگ و..

از جمله اطلاعاتی که این افزونه به شما می‌دهد می‌توان به پیج رنک، رتبه الکسا، چگالی کلمات کلیدی، رتبه صفحات در نتایج جستجو و… اشاره کرد. با استفاده از SEOquake می‌توانید تحلیل دقیقی از وضعیت سئو سایت خود و رقبا داشته باشید و استراتژی‌های بهتری برای بهینه‌سازی سایت خود طراحی کنید. مرور شده است، با من همراه باشید تا سری به دنیای جذاب‌ترین افزونه‌های کاربردی سئو بزنیم. قبل از معرفی لیست کامل بهترین افزونه های وردپرس برای سئو از شما دعوت می کنیم به مقاله بهترین قالب های وردپرس برای سئو هم سر بزنید. پلاگین Rank Math ابزاری برای بهینه سازی محتوا برای سئو است و به شما کمک می کند پیش از انتشار محتوا آن را از جهات مختلف سئو برای گوگل بهینه سازی کنید. در افزونه رنک مث می توان از هوش مصنوعی هم برای بهبود و جذاب کردن عناوین و محتواها کمک گرفت.

با کمک این افزونه می‌توانید کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کرده و لیستی از کلمات مرتبط و پر جست‌وجو را دریافت کنید. سپس با انتخاب کلمه‌های مورد نظر خود از لیست، می‌توانید از آن‌ها به عنوان برچسب یا کلمه کلیدی در متن‌های خود استفاده کنید. از دیگر افزونه‌های بهینه‌سازی سایت که البته از محبوبیت کمتری نسبت به دیگر افزونه‌ها برخوردار است، افزونه Clearfy است. مزیت اصلی این افزونه این است که می‌تواند در کنار دیگر افزونه‌های اصلی سئو و بهینه‌سازی، به صورت مکمل کار کند و نیاز به انتخاب یک افزونه بین آن‌ها نخواهد بود. این افزونه به صورت خودکار تمامی عکس‌هایی که تیتر و توضیح ندارند را با نام‌های مناسب پر می‌کند. همچنین تنها زمانی تصاویر صفحه را بارگذاری می‌کند که کاربر به آن رسیده باشد.

این گزینه با انتقال داده ها و تنظیمات از افزونه های قبلی برای جا به جایی روان، کار را آسان تر می کند. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا صفحاتی را که عملکرد ضعیفی دارند و ممکن است به دلیل کیورد استافینگ رتبه‌های پایین‌تری دارند، شناسایی کنید. خوب است یادآوری کنیم در وردپرس، ایجاد خطای Keyword Stuffing معمولاً به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد. یکی از دلایل رایج، استفاده از افزونه‌های سئو مانند Yoast SEO یا RankMath است که به کاربران پیشنهاد می‌دهند کلمات کلیدی را در متن و متا دیتا (عنوان، توضیحات، URL و غیره) وارد کنند. اما اگر کاربران بدون دقت به این توصیه‌ها عمل کنند و به‌طور افراطی کلمات کلیدی را تکرار کنند، ممکن است دچار کیورد استافینگ شوند.

نکته‌ای که حائز اهمیت است این است که افزونه‌های سئو وردپرسی رایگان و تجاری زیادی وجود دارند اما همه آن‌ها نتایج خوبی را برای شما به ارمغان نمی‌آورند. بنابراین انتخاب قوی‌ترین و بهترین افزونه‌های سئو برای بهینه‌سازی سایت می‌تواند از مهم‌ترین مسائل سایت‌های وردپرسی باشد. در این مطلب ابتدا معیارهای مهم در انتخاب افزونه را ذکر می‌کنیم و سپس به معرفی برترین افزونه‌های سئو وردپرس می‌پردازیم. قبلا در مقاله اسکیما چیست و آموزش اسکیما به طور مفصل در مورد این مفهوم و تاثیر آن در سئو سایت و تجربه کاربری صحبت کردیم. به طور خلاصه نشانه گذاری سایت به کمک کدهای تعیین شده برای این فعالیت، کمک میکند لینک صفحات شما در نتایج گوگل و دیگر موتورهای جستجو، با ظاهری متفاوت نسبت به دیگر سایت ها نمایش داده شود.

سایت شما بدون کمک افزونه‌های سئو وردپرس نمی‌تواند در میدان رقابت با سایت‌های رقیب در جذب کاربر پیروز باشد. در این مقاله با بهترین افزونه سئو وردپرس آشنا می‌شوید و می‌توانید سئو وردپرس را حرفه‌ای تر انجام دهید. سئو سیگنال یک ابزار ایرانی قدرتمند برای تحقیق کلمات کلیدی و تحلیل سئو است که مخصوص وب‌سایت‌های فارسی‌زبان طراحی شده. با کمک این ابزار می‌توانید کلمات کلیدی مرتبط را پیدا کرده، سختی آن‌ها را بسنجید و میزان رقابتشان را تحلیل کنید. Google Ads Keyword Planner یکی از بهترین ابزارهای رایگان برای کیورد ریسرچ است که توسط خود گوگل ارائه شدهه است. این ابزار در ابتدا برای کمک به تبلیغ‌کنندگان Google Ads طراحی شد، اما به دلیل دقت بالا و اطلاعات مفیدی که ارائه می‌دهد، به یکی از ابزارهای پرکاربرد برای سئو هم تبدیل شده است.

این افزونه بهینه سازی سئو، بعد از تعیین کلمه‌های کلیدی موردنظر برای هر نوشته، شروع به آنالیز متن می‌کنه و اگه هرکدوم از فاکتورها رو رعایت کنید، یک چراغ سبز روشن میشه. البته در حال حاضر که این مقاله داره نوشته میشه، این قابلیت با آیپی ایران امکان پذیر نیست و باید به قند/شکن متصل بشید. افزونه All In One SEO Pack امکانات خوبی رو برای بهبود سئو سایت در اختیار شما می‌ذاره و نسبت به یواست سئو customizable تره، یعنی گزینه‌های بیشتری برای سفارشی‌سازی داره. برای اینکه صفحات سایت شما در موتورهای جستجوگر شاخص‌گذاری یا ایندکس index بشود، باید لینک آنها در اختیار جستجوگرها قرار داده شود. نقشه سایت یا سایت مپ یک صفحه XML دارد که می‌توانید تمام صفحات سایت خود را در آن لینک کنید. شما کمتر از ۵ ثانیه زمان دارید تا محتوا یا صفحه سایت خود را به کاربر نشان دهید.

پلاگین Interlinks Manager مثل موارد قبلی قابلیت ساخت لینک داخلی و نمایش میزان لینک های خروجی و ورودی پست ها را دارد و برای هر صفحه میزان آب پیوند را نمایش می دهد. پلاگین SEOPress با این که نسبت به رقبای خود تعداد نصب بسیار کمتری دارد و البته ظاهر آن نیز کمی ساده و سنتی است اما امکانات خوبی همچون نمونه های مشابه دارد. این افزونه محتوای سایت شما را ارزیابی کرده و به شما می‌گوید برای ارتقای آن باید چه کارهایی انجام دهید. شما می‌توانید برای دانلود رایگان افزونه رنک‌مث (Rank Math) روی لینک کلیک کنید. ما در مقالۀ آموزش رنک مث به طور کامل درمورد این افزونه صحبت کرده‌ایم. رابط کاربری این افزونه نیز کاربرپسند است و کاربران مبتدی نیز می‌توانند از آن به‌خوبی استفاده کنند.

دید جامعی از وضعیت سئو داخلی، خارجی و تکنیکال سایت به دست می آورید، همچنین هشدارهایی در مورد سلامت سایت به شما می دهد. اگر به دنبال بهترین ابزارهای سئو هستید در این مقاله لیستی از ابزارهای کاربری سئو رایگان و پولی را معرفی می کنیم تا انتهای مقاله همراه ما باشید. مانند هر ابزار دیگری، مقرون به صرفه بودن افزونه های سئو یک نکته بسیار مهم است. متعادل کردن ویژگی های ارائه شده با هزینه های مربوطه تضمین می کند که کاربران انتخاب های آگاهانه ای انجام می دهند و سرمایه گذاری خود را با ارزش دریافتی همسو می کنند. آیا تجربه استفاده از این افزونه‌ها را دارید؟ اگر افزونه کاربردی دیگری برای سئو می‌شناسید که در این مقاله بررسی نشده، لطفا در کامنت‌ها معرفی کنید. BackupBuddy یک افزونه پشتیبان‌گیری کامل و قابلیت بازیابی است که به شما امکان می‌دهد تا به طور دوره‌ای نسخه‌های پشتیبان از وبسایت خود ایجاد کنید و در صورت لزوم اطلاعات را بازیابی کنید.

عباراتی مانند «توپ آدیداس»، «تبلت سامسونگ» و «لباس ارزان» نمونه‌هایی از این نوع کلمات هستند. اما سئو کلاه سیاه، می‌کوشد با شناسایی نقطه ضعف‌ها و محدودیت‌های الگوریتم‌های سئو، سایت را به شکلی بهینه سازی کند که رتبه سئو بهتری به دست بیاورد. به همین علت، بر خلاف سال‌های گذشته که موتورهای جستجو را مسبب کاهش کیفیت تولید محتوا در فضای وب می‌دانستند، امروز چنین توصیفی بسیار کمتر شنیده می‌شود و به کار می‌رود. نوشتن برای کاربران، اگر چه رضایت بازدیدکنندگان را تأمین می‌کرد، اما الزاماً به رتبه‌ی بهتر در موتورهای جستجو منتهی نمی‌شد. همان‌طور که می‌بینید موتورهای جستجوی Google و Yahoo و Bing برای کاربران بیشتر از سایر موتورهای جستجو شناخته شده هستند. اگر کاربران به دنبال «خرید بهترین گوشی هوشمند» هستند، باید محتوایی ارائه دهید که به مقایسه بهترین گوشی‌ها، ویژگی‌های هرکدام و راهنمای خرید مفید پرداخته باشد، نه فقط تمرکز بر تکرار کلمه «گوشی هوشمند».

سپس پلاگین در تمامی محتوای سایت شما جست‌وجو کرده و آن کلمه کلیدی را با تنظیمات دلخواه شما به لینک مورد نظرتان لینک‌دهی می‌کند. با این کار می‌توانید در زمان بسیار کم لینک‌های داخلی و خارجی زیادی ساخته و سئو سایت خود را بهبود ببخشید. افزونه غیر رایگان wp smush که کاری از سازندگان افزونه راکت است، میتواند در بهینه سازی تصاویر سایت کمک زیادی به شما کند. همانطور که قبلا در مقاله سئو تصاویر هم گفتیم، حجم عکس از نکات مهم در سئو کردن تصاویر است. Wp smush یک پلاگین سئو است که به صورت خودکار و با کمک گرفتن از الگوریتمی هوشمند، تصاویر وب سایت را از نظر حجم “و البته بدون کاهش کیفیت” بهینه سازی میکند.

این افزونه سئویی هم دارای دو نوع رایگان و پولی است که در نسخه رایگان آن برخی امکانات اولیه ارائه شده و امکانات تکمیلی و مهم در نسخه پولی آن (Rank Math Pro) قابل استفاده است. تصاویر جز جدایی ناپذیر سایت ها به شمار می آیند و اگر بهینه سازی نشوند می توانند سبب شوند حجم صفحه و درنتیجه مدت بارگذاری آن افزایش یابد. این افزونه رایگان به شما کمک می‌کند تا سرعت بارگذاری صفحات که یکی از مهم‌ترین فاکتورهای سئو می‌باشد را بهبود بخشید. بهترین افزونه سئو وردپرس کدام است و چه کمکی به سئو سایت میکنند؟ یکی از اولین مشکلاتی که وبمستران تازه کار بعد از ورود به دنیای وب با آن روبرو میشوند، سئو (seo) کردن سایت و مطالب آن است. افزونه‌های سئو وردپرس، ابزاری هستند برای افراد مبتدی و حرفه‌‌ای تا بیشتر و بیشتر وضعیت سئو سایت رو بهبود ببخشند.

استفاده از ابزارک‌ها برای شخصی‌سازی سایت، نه تنها به زیبایی سایت کمک می‌کند، بلکه عملکرد آن را نیز بهبود می‌بخشد. افزونه Rank Math یک ابزار پیشرفته و کاربرپسند برای بهینه‌سازی موتور جستجو است. این افزونه با ارائه امکانات متنوع و کارآمد، به شما کمک می‌کند تا وب‌سایت خود را برای موتورهای جستجو و رسانه‌های اجتماعی بهینه‌سازی کنید. یکی از ویژگی‌های برجسته Rank Math، سهولت در راه‌اندازی و پیکربندی آن است؛ به‌طوری‌که می‌توانید داده‌ها و تنظیمات خود را به راحتی از سایر افزونه‌های سئوی قبلی وارد کنید. افزونه yoast seo  در حال حاضر محبوب بیشتر کاربران وردپرسی بوده و اکثر افراد از نسخه رایگان یا پرمیوم آن بهره می‌برند.

پلاگین LiteSpeed Cache ابزار تخصصی کش کردن صفحات سایت است که با این کار باعث می شود سرعت بارگزاری سایت افزایش پیدا کند و این مولفه مهم سئویی در سایت محقق شود. افزونه کش لایت اسپید پس از پیکربندی، به صورت خودکار صفحات و فایل ها را کش می کند. بنابراین استفاده از آن برای سئوکاران تازه کار نیز چندان سخت و پیچیده نیست. سرعت سایت یک مولفه مهم سئو است و افزایش سرعت سایت نقش مهمی در سئو کردن سایت دارد. از این جهت است که افزونه های افزایش سرعت بارگزاری سایت ساخته شده اند و جامعه سئو نیز اقبال خوبی نسبت به آنها نشان داده است. اگر شما هم قصد سئو کردن سایت خود را دارید حتما باید یکی از این افزونه ها را روی وردپرس خود نصب داشته باشید.

افزونه CLS Visualizer مقدار این متریک را نمایش داده و همچنین المان‌هایی را که باعث ایجاد CLS در صفحه می‌شود، با کادر رنگی مشخص می‌کند. بعلاوه میزان تاثیر هر المان در مقدار CLS نهایی نیز توسط افزونه اعلام می‌شود. اگر می‌خواهید کنترل بیشتری بر روی افکت‌ها داشته باشید، می‌توانید از کدهای CSS برای اعمال افکت به تصاویر استفاده کنید. این روش مناسب کسانی است که با CSS آشنایی دارند و می‌خواهند افکت‌های خاصی برای تصاویر خود ایجاد کنند. برای این کار، کافیست کدهای CSS را در تم وردپرس خود قرار دهید تا افکت‌ها به تصاویر شما اضافه شوند.

این پخش کننده نسبتا جدیدتر در صحنه پلاگین SEO به دلیل ماهیت غنی از ویژگی هایش محبوبیت سریعی به دست آورده است. تجزیه و تحلیل دقیق محتوا، پیشنهادات جامع سئو و رابط بصری، را به یک رقیب قدرتمند تبدیل کرده است. افزونه رسمی گوگل برای مرورگر کروم که مقدار پارامترهای Web Vitals برای یک صفحه را نمایش می‌دهد. وقتی یک صفحه را باز می‌کنید، رنگ آیکون افزونه بسته به متریک‌های پرفورمنسی تغییر می‌کند. اگر روی آیکون کلیک کنید، می‌توانید مقادیر این متریک‌ها شامل مقادیر LCP و CLS و INP و FID و FCP و TFB را مشاهده کنید.

گذاشتن رمز روی مطالب وردپرس یکی از ساده‌ترین و موثرترین روش‌ها برای محافظت از محتوای حساس در سایت شماست. با استفاده از تنظیمات پیش‌فرض وردپرس یا افزونه‌های مختلف، می‌توانید امنیت سایت خود را افزایش داده و دسترسی غیرمجاز به مطالب خاص را محدود کنید. این روش به شما این امکان را می‌دهد تا تنها به افراد مورد نظر اجازه مشاهده محتوا را بدهید. یعنی به شما امکان می‌دهد از مقادیر پویا مانند سال جاری، ماه، روز و اطلاعات نویسنده در عناوین سئو و توضیحات متا استفاده کنید. این ویژگی به شما کمک می‌کند بدون نیاز به‌روزرسانی پست‌ها، عناوین سئو را تغییر دهید و محتوای خود را بهینه نگه دارید. یکی از ویژگی‌های برجسته SEMRush، ابزار SEO Writing Assistant است که به شما کمک می‌کند تا محتوای خود را بهینه‌تر کنید.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/