[ad_1]

رژیم های گیاهی معمولاً سالم در نظر گرفته می شوند ، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که می توانند خطر قابل توجهی داشته باشند: افزایش احتمال شکستگی استخوان.

بین سالهای 1993 و 2001 ، محققان انگلیسی در مورد رژیم غذایی ، سلامتی و رفتار 54858 نفر ، با میانگین سنی 50 سال ، اطلاعات جمع آوری کردند. 1،982 وگان که گوشت ، ماهی ، لبنیات و تخم مرغ نمی خورند. آنها به طور متوسط ​​18 سال آنها را دنبال کردند و تعداد و محل شکستگی ها را ردیابی کردند.

مطالعه در BMC Medicine جنس ، فعالیت بدنی ، سیگار کشیدن ، الکل ، مکمل های غذایی و سایر عوامل را کنترل کرد و نشان داد که در مقایسه با افرادی که گوشت می خورند ، گیاهخواران 9٪ خطر ابتلا به هر شکستگی را افزایش می دهند ، و گیاهخواران 43٪ خطر افزایش یافته.

گیاهخواران و ماهیخواران تقریباً 25 درصد خطر شکستگی مفصل ران را داشتند و خطر شکستگی مفصل ران در گیاهخواران بیش از دو برابر گوشت خواران بود. خطر شکستگی پا در گیاهخواران 81٪ بیشتر از گوشتخواران است.

بعد از تنظیمات اضافی برای دریافت پروتئین و کلسیم ، این ارتباط ضعیف تر بود اما هنوز قابل توجه بود.

تامی JN تانگ ، اپیدمیولوژیست مواد غذایی در دانشگاه آکسفورد ، می گوید: “داشتن پروتئین و کلسیم کافی برای گیاهخواران و گیاهخواران بسیار مهم است.” “اگر آنها نمی توانند آن را از طریق رژیم غذایی دریافت کنند ، مجبور به استفاده از مکمل ها هستند.”

[ad_2]

منبع: key-news.ir