آخرین ادله با در محیط داخلی کافیشاپ بوی آن است. اگرچه انتخاب پالت رنگی به سبک طراحی داخلی کافی شاپ شما ارتباط دارد، البته اصولاً در طراحی فضاهای کوچک، به جهت بزرگتر نشاندادن محیط، از رنگهای روشن به کار گیری میشود. استشمام عطر وانیل آرامشدهنده است و سپری کردن مدت انتظار را به جهت خریدار آسانتر میکند، ولی دقت داشته باشید که بیش از حد بوی وانیل را در فضا پخش نکنید؛ زیرا منجر آلرژی و سردرد خواهد شد. کافه و به اندازه شاپ درکلمه به طور کامل شبیه بهم اند که ممکن هست شما حساس خود فکر کنید که همین صرفا خلاقیت در واژه پردازی یا این که بازی اهمیت لغت ها میباشد البته واقعیت فرمان همین هست که اینها تفاوت بخش اعظمی از لحاظ مواد غذایی سرو شده و منو ، دکور و غیره دارا‌هستند و هردو هویت خود را از دورهم عده شدن دو یا این که یکسری نفره و لذت بردن از مزه های متعدد و موسیقی ملایم و… مثلا فضای اهمیت آن شبیه یک کارگاه صنعتی هست که حتی لولهها را نیز میتوانید ببینید. در منوی کافه می توانید شاهد اشکال سالاد و پیش غذا (بروسکتا بادمجان، سزار سوخاری، سالاد یونانی)، اسموتی (سامبا، فلورانس، استوایی)، غذای حیاتی (استیک مخصوص، چیکن تندوری، میکس گریل)، پیتزا، پاستا، میلک شیک، کیک و دسر، نوشیدنی گرم و سرد، چای و دمنوش و کافی شاپ پلاک 9 آبمیوه طبیعی باشید. به کار گیری از ترانه زنده هم در بعضا از کافهها جو درگیر کنندهای را به وجود می آورد. بعضی از رستورانها به جهت اینکه احساس گرسنگی را در خرید کننده تحریک کنند از رایحههای خاصی استعمال میکنند. مهم اعتنا به این که اکثر وقت ها کافه ها و به اندازه شاپ ها ظرفیت محدودی دارند، هماهنگی قبل از مراجعه در روز ها به هم ریخته توصیه میشود. میتوان برای جذابیت عمده و منتقل کردن حس عالی به مشتری از گل و گیاه و تابلوهای هنری نیز به کارگیری کرد. نباید از تعداد زیادی وسیله دکوری در یک نقطه استفاده کرد. اگر همین افراد در کافیشاپ شما احساس راحتی نکنند دیگر آنجا را برای وقتگذرانی گزینش نخواهند کرد. اکثری از اشخاص ساعتهای متعددی را در کافه میگذرانند. وانیل یکی از خوشبو ترین مواد غذایی است. در اینجا بخش اعظم به تحلیل وب وب سایت آموزش کافی شاپ رایگان.

ایندکسر