[ad_1]

کره های کوچک کمی ناهموار غبار گرفته در کاکائو برای شبیه سازی خاک روی یک قارچ تازه حفر شده – غده سیاه melanosporum – ترافل شکلاتی را در پایه آن تعریف می کند. در داخل آن یک مرکز سخت اما مخملی قرار دارد ، یک شیرینی فروشی به نام گاناچ. ترافل ها هرگز ارزان نیستند ، اما قبل از اینکه کارت اعتباری بیرون بیاورید ، به تنوع خانگی آن فکر کنید. ساخت آنها آسانتر نبوده و به تجهیزات خاصی احتیاج ندارند. با مشاهده ، یک کودک 8 ساله می تواند برای یک فعالیت بعدازظهر دلپذیر ، ترافل را شکل داده و آن را فرو ببرد.

علاوه بر نسخه کلاسیک با روکش کاکائو ، ترافل های شکلاتی غالباً در روکش شکلاتی پیچیده می شوند که گاهی اوقات آنها را با آجیل ، مایه کیک و حتی برگ های طلا تزئین می کنند. طعم آنها نیز ممکن است بسته به انتخاب شکلات تیره ، شیری یا سفید ، افزودن موادی مانند پوره تمشک ، آجیل و قهوه یا نوشیدنی هایی مانند بندر ، براندی و حتی شامپاین متفاوت باشد. اندازه نیز مهم است. ترافل های شکلاتی باید با یک لقمه روبرو شوند ، قطر بیش از یک اینچ – در حالت ایده آل سه چهارم اینچ.

زمان: 4 ساعت ، شامل خنک کننده

عملکرد: حدود 40

6 اونس شکلات نیمه شیرین یا تلخ با کیفیت بالا ، 70 درصد کاکائو

½ یک لیوان خامه سنگین

3 قاشق غذاخوری بندر یاقوت یا آب انگور

½ فنجان کاکائو شیرین نشده از فرآیند هلند

1. شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده ، در قابلمه کوچک و سنگین بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. روی حرارت کم قرار دهید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا شکلات ذوب شود. آن را از روی حرارت برداشته ، در بندر یا آب را بهم بزنید. انتقال به یک کاسه روی آن را بپوشانید و خنک کنید تا زمانی که مخلوط سفت شود ، حدود 2 ساعت.

2. یک ورق موم یا کاغذ پوست را روی یک ورق پخت پهن کنید. یک کاسه آب یخ آماده کنید. از قاشق یا قاشق یا بادکنک برای جمع کردن تپه های مخلوط با قطر حدود 3/4 اینچ استفاده کنید. به آرامی بین کف دست خود بچرخید و کره های خوبی ایجاد کنید و آنها را روی کاغذ قرار دهید. هر از گاهی قاشق و دستان خود را با آب یخ مرطوب کنید تا شکلات نچسبد. تا زمان سفت شدن ، حدود 2 ساعت یا یک شب خنک شود.

3. کاکائو را در بشقاب خنک شده پخش کنید. ترافل ها را از یخچال خارج کنید ، هرکدام را در کاکائو بغلتانید و آنها را در سینی فر برگردانید. در یخچال قرار دهید تا سفت شود. ترافل ها می توانند تا یک هفته منجمد شوند.

زمان: 6 ساعت ، شامل خنک سازی

عملکرد: حدود 40

6 اونس شکلات نیمه شیرین یا تلخ با کیفیت بالا ، 70 درصد کاکائو

½ یک لیوان خامه سنگین

3 قاشق غذاخوری

پوند شکلات سفید با کیفیت بالا برای پوشش

1. شکلات تلخ را به قطعات کوچک خرد کرده ، در یک قابلمه کوچک و سنگین بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. روی حرارت کم قرار دهید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا شکلات ذوب شود. آن را از روی حرارت بردارید ، پروتكو را هم بزنید و آن را به یك كاسه منتقل كنید. روی آن را بپوشانید و خنک کنید تا زمانی که مخلوط سفت شود ، حدود 2 ساعت.

2. یک ورق موم یا کاغذ پوست را روی یک ورق پخت پهن کنید. یک کاسه آب یخ آماده کنید. از قاشق یا قاشق یا بادکنک برای جمع کردن تپه هایی به قطر ¾ اینچ استفاده کنید. به آرامی بین کف دست خود بچرخید و کره های خوبی ایجاد کنید و آنها را روی کاغذ قرار دهید. هر از گاهی قاشق و دستان خود را با آب یخ مرطوب کنید تا شکلات نچسبد. تا زمان سفت شدن ، حدود 2 ساعت یا یک شب خنک شود.

3. شکلات سفید را تکه تکه کنید و آن را بالای یک دیگ دو نفره ذوب کنید یا در مایکروویو و مایکروویو به مدت 1 دقیقه با 50 درصد قدرت قرار دهید و هر 15 ثانیه هم بزنید. اجازه دهید شکلات در دمای اتاق تا حدود 90 درجه خنک شود و گاهی اوقات هم بزنید. ترافل های خنک شده را یکی یکی در شکلات ذوب شده قرار داده و به سرعت با یک چنگال کوچک یا یک فرو برد سیم حرفه ای از بین ببرید و اجازه دهید آب اضافی آن تخلیه شود. آن را روی ظرف پخت بچینید و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

[ad_2]

منبع: key-news.ir