خود سلتزر – نیویورک تایمز بسازید

[ad_1]

از نظر بسیاری ، آب گازدار نوشیدنی مناسبی است – جهانی و کاملاً شاداب ، قادر به تمیز کردن کام و حاوی کالری صفر. و به نظر می رسد لحظه ای وجود دارد. فروش آب گازدار بسته بندی شده به شدت متوقف شد زیرا همه گیر طرفداران مشاهیر را در خانه های خود تعطیل کرد. در همان ماه ، تقاضا به صنعت آلومینیوم کاهش یافت و فروش ایالات متحده 24 درصد افزایش یافت. در صورت ادامه این روند ، کارشناسان پیش بینی می کنند که ممکن است کمبود گسترده مواد غذایی کنسروی رخ دهد.

البته ، روش هایی وجود دارد که می تواند حباب شما را مرتب کند بدون اینکه بیش از حد ذخایر آلومینیوم را بارگیری کند یا بطری های پلاستیکی Polar Seltzer را در کمد خود ذخیره کنید. کربناتهای آشپزخانه مانند SodaStream یک روش محبوب هستند ، اما اگر به اندازه کافی کرفس بنوشید – همانطور که بسیاری از ما این کار را می کنیم – پمپاژ دستی مداوم ، تغییر مداوم سیلندر گاز و بهره وری محدود (یک لیتر در هر بار ، که می تواند مانند آن زندگی کند!) دلیل خوبی برای گزینه های بزرگتر ، بهتر و پایدارتر در حال جستجو هستند. وارد selzterator شوید ، یک دستگاه نوشابه خانگی تضمین می کند انقلابی در بازی آبرسانی شما در خانه ایجاد می کند.

این ایده ممکن است نوآورانه به نظر برسد ، اما در واقع فقط یک kegger دوباره طراحی شده است ، یک دستگاه برودتی ارتقا یافته که تولید کنندگان خانگی و دیگر تولیدکنندگان کوچک نوشیدنی از دهه ها استفاده می کنند. با شروع کار ، کار آسان است و بسیاری از مواد را می توان به صورت جدید یا از بازار آنلاین استفاده کرد ، یا از فروشگاه سخت افزار یا فروشگاه محلی نوشیدنی خانگی. بهتر است ابتدا در مورد فروشگاه های تولید آب خانگی و تالارهای گفتگو آنلاین تحقیق کنید ، زیرا این افراد پر از نکات مفید در مورد همه چیز است ، از نکات مربوط به ساختمان و تعمیرات تا جایی که بهترین قیمت تجهیزات را می توانید بدست آورید.

کل این تمرین حدود یک روز به طول می انجامد و اگر خرید دست دوم کنید و تحقیق کنید ممکن است کمتر از 150 دلار هزینه داشته باشد. بعد از این سرمایه گذاری اولیه ، جریان تقریباً بی پایان آب گازدار کاملاً کالیبره شده از شیر را مشاهده می کنید که صفر دلار هزینه دارد و منجر به اتلاف صفر می شود.

ابزارها

اره سوراخ سوراخ به قطر

مته و مته برقی

پیچ گوشتی سر تخت (برای محکم کردن گیره های فلزی)

کلید هگز

اسپری بطری پر از آب صابون

تجهیزات

مینی یخچال در حال کار با قفسه های داخلی برداشته شده و بدون فریزر

مخزن CO2 پنج کیلوگرمی

پنج گالن بشکه قرنیه / خانگی تمیز کنید (به اندازه کافی کوچک که داخل یخچال قرار بگیرد)

جرثقیل برج با مهر و موم برج لاستیکی ، سر جرثقیل و دسته جرثقیل (می توانید جداگانه خریداری کنید ، اما خرید آن به صورت مجموعه کارها را راحت تر می کند)

خط مایع (شیلنگ وینیل شفاف استاندارد که برای سیستم های کینگ استفاده می شود ؛ قطر سه تا پنج فوت 3/16 اینچی دارد و باید در هر کیت برج جرثقیل وجود داشته باشد)

خط CO2 (همان شلنگ وینیل شفاف سه تا پنج فوت 3/16 اینچ مانند بالا)

اتصال خط مایع (قطع سریع به سبک توپ)

اتصال خط CO2 (خاموش شدن سریع به سبک توپ)

سه تا پنج بست پیچ فلزی برای هر دو خط

تنظیم کننده CO2

روش

1. برج خود را با یک شیر آب در بالای یخچال کوچک قرار دهید ، سپس مکانهایی را که می خواهید خط مایع و پیچ و مهره ها را روی برج نصب کنید علامت گذاری کنید. با استفاده از سوراخ سوراخ ، یک سوراخ 1 تا 1.5 اینچی را از طریق سقف یخچال برای خط مایع برش دهید ، مراقب باشید که به عناصر مکانیکی آسیب نرساند. سپس سوراخ های مناسب برای پیچ و مهره های برج را سوراخ کنید.

2. خط مایع را از پایین مجموعه برج باز کنید و آن را از سوراخ یخچال عبور دهید. انتهای باز خط را به کانکتور خط سیال وصل کنید و اتصال را با یک گیره فلزی محکم کنید.

3. اگر دیگر متصل نیست ، مطابق دستورالعمل آن ، دسته شیر و سر شیر را به برج وصل کنید ، سپس برج را به بالای یخچال پایین بیاورید. پیچ و مهره های برج را در سوراخ های آنها قرار داده و هر کدام را با واشر و مهره به داخل یخچال محکم کنید. یخچال را ببندید ، آن را روشن کنید و بگذارید در سردترین حالت خنک شود.

4. در حالی که یخچال در حال خنک شدن است ، یک انتهای خط CO2 را به تنظیم کننده CO2 وصل کنید و آن را با یک گیره فلزی محکم کنید. کانکتور خط CO2 را به انتهای دیگر خط CO2 وصل کنید و آن را با یک گیره فلزی محکم کنید.

5. رگولاتور را به مخزن CO2 متصل کرده و اتصال را به کلید hex محکم کنید ، مطمئن شوید که مخزن و رگولاتور در وضعیت بسته یا خاموش هستند.

6. بشکه را با آب شیر تمیز و سرد پر کنید و درب آن را در جای خود قفل کنید. از اتصال دهنده CO2 برای اتصال خط CO2 به شیر “IN” لوله استفاده کنید – باید به آرامی کلیک کند.

7. مخزن CO2 را به حالت باز بچرخانید و شیر تنظیم کننده را باز کنید تا CO2 از طریق خط شروع به داخل بشکه کند. سیستم را با آب صابون بپاشید و به دنبال حباب هایی بگردید که نشان دهنده نشت گاز است.

8- دستگیره را به آرامی بچرخانید تا جایی که سوزن فشار سنج به 40 PSI برسد. در این سطح کربن شدن مخزن باید حدود 24 ساعت طول بکشد. اگر می خواهید کار را سریعتر انجام دهید ، در حالی که اتصال به مخزن CO2 را حفظ می کنید ، به آرامی بشکه را روی زمین بچرخانید برای حدود 10 دقیقه. هم زدن کمک می کند تا حباب سریعتر از اجازه نشستن پخش شود.

9. مخزن و رگولاتور را با دقت در یخچال یخچال قرار داده و بشکه را به سمت مخزن (یا جلوی آن) بلغزانید. با استفاده از کانکتور سیال ، خط مایع را به شیر بشکه دوم وصل کنید. قبل از مصرف 24 تا 36 ساعت به بشکه اجازه دهید تا کربنات شود (اگر از روش نورد استفاده می کنید کمتر باشد). هنگامی که آماده پر شدن هستید ، نشانگر PSI تنظیم کننده را برای دوز کردن روی 15 تا 25 PSI تنظیم کنید (بسته به تعداد حباب تنظیم کننده خود بیشتر یا کمتر). یک لیوان بردارید و لذت ببرید.

[ad_2]

منبع: key-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>