اگر به دنبال کاهش بازدید از کافی شاپ محلی خود هستید ، بهترین دستگاه های اسپرسو ساز خانگی می توانند به شما کمک کنند تا لاته یا کاپوچینو خود را در راحتی آشپزخانه خود تهیه کنید.

به گفته موسسه ملی اسپرسو ایتالیایی ، اسپرسو نسبت به قهوه قطره ای معمولی آب بسیار کمتری مصرف می کند ، به علاوه خاک ریزتر و حداقل نه بار فشار.

 

 

، که زمان دم کشیدن را به کمتر از 30 ثانیه کاهش می دهد. نتیجه غلیظ ، خامه ای و طعم قوی تری نسبت به قهوه قطره ای دارد. در حالی که مقدار یک قاشق اسپرسو معمولاً 0.88 اونس است ، قهوه اسپرسو در هر اونس مایع بیشتر از قهوه قطره ای کافئین دارد (بین 375 میلی گرم تا 520 میلی گرم در فنجان 7.6 اونس اسپرسو ، در مقایسه بین 95 میلی گرم و 165 میلی گرم در هر طبق گفته نسپرسو ، فنجان قهوه 7.6 اونس).

روش های مختلفی برای تهیه اسپرسو با دستگاه های غلاف نیمه اتوماتیک ، اتوماتیک ، فوق اتوماتیک یا تمام اتوماتیک وجود دارد. اما دستگاه اسپرسو یک سرمایه گذاری است – به خصوص اگر می خواهید دستگاهی با تمام زنگ ها و سوت ها باشد بهترین مارک اسپرسو ساز بنابراین مهم است که انواع ویژگی هایی را که متناسب با نیازهای شما هستند در نظر بگیرید.

 

نحوه آزمایش دستگاه های اسپرسو

آزمایشگاه لوازم آشپزخانه و فناوری موسسه Good Housekeeping دارای بیش از یک قرن سابقه در آزمایش وسایل آشپزخانه و دستگاه های قهوه ساز ، از جمله ریختن روی قهوه ساز ، دستگاه های تولیدکننده فنجان ، پرس فرانسوی و موارد دیگر است. برای یافتن بهترین دستگاه اسپرسو خانگی ، ما ترکیبی از دستگاه های فوق اتوماتیک ، اتوماتیک ، نیمه اتوماتیک و کپسولی را انتخاب می کنیم که بر اساس مارک های محبوب ، دستگاه های پرفروش و ویژگی های منحصر به فرد مانند شیرهای شیر انتخاب شده اند. ما هر کدام را بر اساس سهولت استفاده ، زمان تهیه ، قوام ، طعم و میزان صدای آنها ارزیابی می کنیم. در جدیدترین آزمایش خود ، ما بیش از 20 دستگاه اسپرسو ساز را در آزمایشگاه جمع کردیم و بیش از 60 فنجان اسپرسو دم کردیم. اگر دستگاه شیر خشک کن داشت ، ما آن را با شیرهای بدون چربی و جو دوسر آزمایش کردیم.

 

موارد مورد علاقه ما ماشین هایی بودند که به راحتی راه اندازی می شدند ، برای استفاده ساده و بدون نیاز به دفترچه راهنمای کاربر ، و به سرعت گرم می شدند و به انتظار زیادی در اطراف نیاز نداشتند. بهترین دستگاه ها یک فنجان گرم و نرم اسپرسو تولید کردند که عمق داشت و خیلی تلخ یا اسیدی نبود ، با کرم نرم و بدون هیچ حباب بزرگ یا کوچک قابل توجهی.

 

در مورد مدلهای مورد علاقه ما در زیر بیشتر بخوانید و برای اطلاع از نکات برتر آزمایشگاه آشپزخانه ما برای پیدا کردن بهترین دستگاه اسپرسو ساز به انتهای این مقاله بروید:

 

1

نحوه آزمایش دستگاه های اسپرسو

آزمایشگاه لوازم آشپزخانه و فناوری موسسه Good Housekeeping دارای بیش از یک قرن سابقه در آزمایش وسایل آشپزخانه و دستگاه های قهوه ساز ، از جمله ریختن روی قهوه ساز ، دستگاه های تولیدکننده فنجان ، پرس فرانسوی و موارد دیگر است. برای یافتن بهترین دستگاه اسپرسو خانگی ، ما ترکیبی از دستگاه های فوق اتوماتیک ، اتوماتیک ، نیمه اتوماتیک و کپسولی را انتخاب می کنیم که بر اساس مارک های محبوب ، دستگاه های پرفروش و ویژگی های منحصر به فرد مانند شیرهای شیر انتخاب شده اند. ما هر کدام را بر اساس سهولت استفاده ، زمان تهیه ، قوام ، طعم و میزان صدای آنها ارزیابی می کنیم. در جدیدترین آزمایش خود ، ما بیش از 20 دستگاه اسپرسو ساز را در آزمایشگاه جمع کردیم و بیش از 60 فنجان اسپرسو دم کردیم. اگر دستگاه شیر خشک کن داشت ، ما آن را با شیرهای بدون چربی و جو دوسر آزمایش کردیم.

 

موارد مورد علاقه ما ماشین هایی بودند که به راحتی راه اندازی می شدند ، برای استفاده ساده و بدون نیاز به دفترچه راهنمای کاربر ، و به سرعت گرم می شدند و به انتظار زیادی در اطراف نیاز نداشتند. بهترین دستگاه ها یک فنجان گرم و نرم اسپرسو تولید کردند که عمق داشت و خیلی تلخ یا اسیدی نبود ، با کرم نرم و بدون هیچ حباب بزرگ یا کوچک قابل توجهی.

 

در مورد مدلهای مورد علاقه ما در زیر بیشتر بخوانید و برای اطلاع از نکات برتر آزمایشگاه آشپزخانه ما برای پیدا کردن بهترین دستگاه اسپرسو ساز به انتهای این مقاله بروید: